Inrichten website of app

De inrichting van apps, websites en andere online dienstverlening moet aan veel eisen voldoen. Het resultaat moet:

  • aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk zijn;
  • eenvoudig gevonden worden door gebruikers;
  • optimaal zijn ingericht; en
  • veilig en betrouwbaar zijn.

Daarnaast moeten apps en websites ook nog eens voldoen aan wet- en regelgeving. De wet schrijft een gedetailleerde set regels voor als het gaat om online dienstverlening en verkoop van producten. Er gelden met name strenge regels wanneer u online zakendoet met consumenten. Denk bijvoorbeeld aan informatievoorzieningen en retourbeleid.

Ook dient u rekening te houden met specifieke regelgeving omtrent reclame, online acties en kansspelen en het gebruik van social media. Bekijk eens onze 10 juridische tips wanneer u een app gaat ontwerpen.

Het niet voldoen aan wet- en regelgeving maakt geen professionele indruk op uw klanten. Bovendien bestaat het risico op forse boetes, aansprakelijkheid en omzetderving. Het is dus van groot belang om websites en apps op de juiste wijze in te richten en wij begeleiden u daar graag bij.

Wij bieden onder meer een webshop check aan en helpen u bij de ontwikkeling van een nieuwe website of app. Als u regelmatig specifieke vragen heeft, biedt onze helpdesk wellicht uitkomst.