Louwers samen met Madison Gurkha en ITSX op Zorg & ICT

Vakbeurs Zorg & ICT, 18 t/m 20 maart 2015, Jaarbeurs Utrecht: “Behandel uw patiënt als koning, maar wel binnen de regels!”

Zorg & ICT is het jaarlijks ijkpunt voor ICT en innovatie binnen de zorg. Het is de vakbeurs waar u op de hoogte raakt van de laatste ontwikkelingen voor uw specifieke beleidsterrein of vakgebied.

Informatie en ideeën uitwisselen, leren van best practices, inhoudelijke discussies – schuif aan bij onze theatersessie en verrijk uw kennis op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. Deze sessie organiseren we in samenwerking met Madison Gurkha en ITSX (zie onderaan deze pagina).

Aan de hand van een inspirerende casus zullen we in dit uur ingaan op zowel de technische, organisatorische als juridische aspecten van informatiebeveiliging binnen de zorg.

Houden onderstaande vraagstukken u ook bezig? Schrijf u dan nu in voor een van onze sessies.

  • Hoe kwetsbaar is ons elektronisch dossier voor hackers, en hoe kunnen we die kwetsbaarheid verminderen?
  • Zijn IT-beveiliging en privacy voldoende ingebed in onze bedrijfsvoering?
  • Voldoen we aan de Wbp, WGBO en andere relevante (privacy)wetgeving? Zo nee, hoe realiseren we dat alsnog?
  • Welke (Europese) wet- en regelgeving komt er op ons af en in hoeverre moet ik daar nu al rekening mee houden?

Woensdag 18 maart 2015
15.00 uur tot 16.00 uur
Locatie: Theater oranje

Donderdag 19 maart 2015
10.00 uur tot 11.00 uur
Locatie: Mission 1, Supernova (Mediaplaza)

Na afloop van de sessie is er ruime gelegenheid om verder te praten.

Lees meer wat u mag verwachten van onze sessie en de sprekers.

Klik HIER voor gratis toegang en meld u vervolgens via My Expo voor onze sessie “Behandel uw patiënt als koning, maar wel binnen de regels!” op 18 of 19 maart.

Wij zijn ook te vinden op de vakbeurs Overheid 360° die op 22 en 23 april a.s. plaatsvindt.

Multidisciplinaire aanpak

Technisch beveiligingsexpert Madison Gurkha, dochteronderneming ITSX en advocatenkantoor Louwers IP|Technology Advocaten hebben hun individuele expertises gebundeld om samen met u uw IT in één integraal proces te beoordelen.

Informatiebeveiliging en privacy is een complex geheel van technische onderwerpen, organisatorische inbedding en juridische randvoorwaarden die elkaar zouden moeten versterken.

Helaas ontbreekt het in de praktijk vaak aan een gestructureerd proces en vormen de genomen maatregelen een onsamenhangend geheel waardoor het optimale resultaat op deze belangrijke punten niet bereikt kan worden.

Op organisatorisch en proces- en technologieniveau kunnen we u voorzien van passende adviezen en maatregelen, vaak op basis van internationale standaarden. Vanuit de risico’s die we zien, helpen we u de juiste maatregelen te kiezen en bewaken we de effectiviteit en efficiency, met het uiteindelijke doel alleen gelden middelen te besteden daar waar zij daadwerkelijk verschil maken.

Vragen?

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Huub de Jong: telefonisch op 070 2400836 of per email aan dejong@louwersadvocaten.nl.

publicatiedatum: woensdag 4 maart 2015