Louwers IP|Technology Advocaten weer uitgebreid

2008 de overstap gemaakt naar Louwers IP|Technology Advocaten. Zij komt van het kantoor AKD Prinsen van Wijmen. Annemarie Bolscher is een energieke, gedreven en veel belovende tweedejaars advocaat en een meer dan welkome aanwinst voor Louwers. 

Bolscher geeft aan voor Louwers te hebben gekozen omdat zij, onder andere, met het intellectueel eigendomsrecht volop aan de slag kan. “Dat is een creatief rechtsgebied. Ook is het heel concreet want het kan gaan over nagemaakte schoenen, tentjes of nagebootste merken of domeinnamen, maar ook bijvoorbeeld over misleidende reclame. De rechtspraak op dit gebied is veelzijdig en dynamisch, waarmee ik flink kan puzzelen om een zaak zo goed mogelijk te beargumenteren. Die creatieve kant boeit mij enorm.” 
De afgelopen twee jaar is Louwers al uitgebreid met de ervaren advocaten Rik Geurts en Femke Vos. Daar is nu dus Annemarie Bolscher bijgekomen. Het kantoor bedient cliënten door het hele land en bewijst het bestaansrecht van het nichekantoor voor IE, reclamerecht en IT/ecommerce buiten de randstad.

publicatiedatum: donderdag 16 oktober 2008