Kent u de juridische aspecten en valkuilen van 3D printing?

De komende tijd geeft Ernst-Jan Louwers weer verschillende presentaties over de juridische kanten van 3D printing/additive manufacturing.

In zijn presentaties geeft hij uitleg en praktische tips over juridische aspecten van 3D printing/additive manufacturing. Daarbij gaat hij met name in op de aspecten van intellectuele eigendom, productaansprakelijkheid en aansprakelijkheid van service providers en platforms.

IDTechEx Berlijn

Zo staat hij op 28 april 2016 in Berlijn op het podium tijdens 3D Printing Europe 2016, onderdeel van de gerenommeerde IDTechEx-conferentie, met een praktisch ingestoken presentatie onder de titel “Reprinting The Law – legal aspects of 3D printing”.

Seminar ECP/Ministerie van EZ

Op 19 mei 2016 verzorgt hij op uitnodiging van het Ministerie van Economische Zaken een inleiding in Den Haag tijdens het seminar “Zijn we klaar voor de opmars van 3D printen? – Juridische obstakels en beleidsmatige uitdagingen”.

Tevens is hij in de middag moderator tijdens een workshop ‘Intellectuele eigendom en (product)aansprakelijkheid’.

Klik hier voor meer informatie.

Dutch Technology Week

En tijdens de Dutch Technology Week draagt hij op 24 mei 2016 bij aan het 3D Design & Engeneering Conference in Eindhoven onder de prikkelende titel “IP and liability: who cares?!”

publicatiedatum: zondag 24 april 2016