Bedrijfsjurist Tom de Wit stapt over naar Louwers

Tom de Wit (1969) maakt per 1 juli 2011 de overstap naar LouwersIP|Technology Advocaten. Hij was bedrijfsjurist bij EricssonTelecommunicatie waar hij 4 jaar heeft gewerkt. Eerder was hij wetenschappelijk medewerker en promovendus aan de Universiteit van Tilburg en advocaat bij AKD.

Tom de Wit zal als door de wol geverfde senior-medewerker een belangrijke rol gaan vervullen binnen het kantoor. Hij zegt zelfover zijn move: “Ik maak de overstap naar Louwers IP|Technology Advocaten omdat ik na 4 jaar als bedrijfsjurist te hebben gewerkt weer als gespecialiseerd advocaat wil werken.”

Over de keuze voor Louwers zegt hij: “Ik heb gekozen voor dit kantoor vanwege hun prettige setting met korte lijnen en omdat zijzowel het intellectuele eigendomsrecht als het IT-recht op een hoogniveau beoefenen. Beide rechtsgebieden zijn volop in beweging endat maakt het werk als advocaat binnen deze rechtsgebiedenintellectueel uitdagend. Bovendien ken ik Ernst-Jan Louwers en Marianne Korpershoek al want zij zijn voormalige kantoorgenoten vanmij. Daardoor weet ik dat wij dezelfde visie en ambitie hebben.”

publicatiedatum: maandag 4 juli 2011